EVERLASTING COLOUR WASH KEVIN MURPHY

Everlasting Colour wash is een 250 ml shampoo speciaal voor gekleurd haar. De shampoo reinigt zacht, geeft extra glans en zorgt door middel van het pH-afdichtingstechnologie voor kleurbehoud van gekleurd haar. Daarnaast worden de haarlokken beschermd tegen ophoping van mineralen in hard water en creëert het extra glans!

De shampoo creëert glans, is cruetly free, hydrateert en voedt het haar en is colour-locking om je kleur langer te behouden. Ook is de shampoo parabenen, sulfaten vrij. Breng de everlasting colour wash aan op je haar, laat het 1 tot 2 minuten inwerken en spoel het daarna uit. Je wilt natuurlijk de kleur in je haar zo lang mogelijk behouden, verzorg je haar daarom goed. De shampoo herstelt chemisch behandeld haar om zo de levendigheid en glans van de haarkleur in de loop van de tijd te verlengen. Beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Deze wash van Kevin Murphy is verzorgend en beschermend, wat wil je nog meer? Wij adviseren graag in de beste haarproducten voor jou dus neem snel ook een kijkje bij de rest van de Kevin Murphy producten.

Bestel je Everlasting colour wash bij b-wizehairstyling.nl en je zult snel resultaat zien. Probeer ook eens de andere producten van Kevin Murphy zoals de Blow Dry Ever Thicken. Combineer de shampoo ook met de bijbehorende conditioner of een masker. Kom langs in de kapsalon in Goes en wij geven jou graag persoonlijk advies in het gebruik van dit haar product. Kijk voor meer inspiratie over al de producten op onze Instagram pagina!

Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.