Haarproducten van Bouclème

Bouclème is opgericht met een passie voor krullen en is daardoor een haarmerk dat zich onderscheidt. De toewijding aan natuurlijk krullend haar vormt dan ook de basis voor alle haarproducten van Bouclème. De haarproducten zijn speciaal ontwikkeld om de unieke behoeften van krullend en golvend haar te vervullen. Bouclème focust op het gebruik van natuurlijke en voedende ingrediënten. De producten zijn vrij van schadelijke sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor zijn ze geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een gezonde en natuurlijke benadering van haarverzorging. Of je nu gedefinieerde krullen wilt of je natuurlijke golven wilt accentueren.

Het is een breed assortiment aan producten: reinigings- en hydraterende producten, stylingsgels en leave-in conditioners. Deze producten zijn ontworpen om de krulpatronen te verbeteren, pluis te verminderen en het haar te voeden, zodat het er gezond en stralend uitziet. Wat het merk ook kenmerkt, is het streven naar inclusiviteit. Hierdoor zijn de producten van Bouclème geschikt voor mensen met verschillende krultypes. Of je nu op zoek bent naar meer definitie, hydratatie of gewoon naar een gezonde glans.

CG methode kapper B Wize Hairstyling odel 3
CG methode Bwize Hairstyling

De CG methode met Bouclème 

De haarproducten van Bouclème zijn bij uitstek geschikt voor de Curly Girl Methode. Dit is een benadering van haarverzorging die gericht is op het verbeteren van de natuurlijke textuur van krullend haar. Bouclème heeft zich toegewijd aan het creëren van producten die voldoen aan de richtlijnen van de Curly Girl Methode. Hierdoor zijn ze ideaal voor mensen die hun natuurlijke krullen op een gezonde manier willen verzorgen.

Een kernprincipe van de Curly Girl Methode is het vermijden van sulfaten, siliconen en andere schadelijke chemicaliën. Dit kan namelijk de natuurlijke oliën van het haar strippen en ophoping veroorzaken. Bouclème producten zijn vrij van deze potentieel schadelijke ingrediënten. De producten zijn samengesteld met natuurlijke, voedende stoffen die specifiek zijn gekozen om de gezondheid en glans van krullend haar te bevorderen. Lees hier meer over de CG methode.

Boucleme haarproducten

Producten Bouclème: Curl Cream, Cleanser en Gel

In onze salon maken we gebruik van onder andere de Bouclème Curl Cream, Hydrating Hair Cleanser en de Curl Defining Gel. Elk product is ontworpen om de unieke behoeften van krullend haar aan te pakken. De producten helpen bij het definiëren van krullen, verminderen pluis en zorgen voor de benodigde hydratatie, zonder het haar te verzwaren. Dankzij de focus op de diversiteit van krultypes is het assortiment geschikt voor verschillende krulpatronen. Of je nu losse golven hebt of strakkere krullen.

In onze salon geven we advies over het gebruik van deze producten en welk product het beste bij jouw haar past. Neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies.

Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.