kevin murphy breed

DE MERKEN EN PRODUCTEN

Hier vind je informatie over de inhoud van de merken.

Met zorg kiezen we de beste producten voor je uit, zoals KEVIN MURPHY, GHD EN WELLA.  We werken met de exclusieve productlijnen Wella Professional en Kevin Murphy. Jouw haar komt beter tot zijn recht door de geweldige eigenschappen van deze producten! Uiteraard kun je deze producten ook bij ons kopen om thuis je haar net zo te laten stralen. Ook voor styling tools kun je uiteraard terecht bij b-wize hairstyling, loop eens binnen en laat je informeren!

Bekijk alle merken zoals Kevin Murphy, Wella en GHD en bestel je eigen haar producten om je haar te laten stralen. Heb je nog vragen, bel ons of kom langs in de kapsalon in Goes en wij geven jou graag persoonlijk advies in het gebruik van deze producten. Kijk voor meer inspiratie over al de producten op onze Instagram pagina!

Nieuw bij B-WIZE Hairstyling!!!

Ontdek nu het nieuwe merk Boucléme, dé specialist in krullend haar!

Wij geloven in de Curly Girl methode en hebben onlangs een training gehad in het knippen volgens deze methode. Bij B-WIZE HAIRSTYLING staat jouw natuurlijke schoonheid centraal, en met Boucléme producten verzorgen wij jouw krullen als nooit tevoren. Hydrateer, definieer en bescherm jouw prachtige golven of krullen met onze speciaal ontwikkelde producten. Kom langs bij onze kapsalon en geef jouw krullen de liefde die ze verdienen.

Bij B-WIZE zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke haarverzorging te bieden. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste merk, Bouclème, aan te kondigen. Sinds kort is dit fantastische merk verkrijgbaar in onze salon, en we kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met de voordelen ervan voor jouw prachtige krullen.

Over Bouclème

Bouclème is een bekend merk in de wereld van krullend haarverzorging. Ze hebben zich gespecialiseerd in producten die speciaal zijn ontworpen om de unieke behoeften van krullend haar te vervullen. Wat Bouclème onderscheidt, is hun toewijding aan natuurlijke ingrediënten en de afwezigheid van schadelijke chemicaliën, zoals sulfaten, siliconen en parabenen. Dit maakt hun producten ideaal voor degenen die de Curly Girl Methode volgen.

De Curly Girl Methode

Wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste technieken te gebruiken voor krullend haar. Daarom hebben onze hairstylisten, Anouk, Cheyenne en Linda, zich gespecialiseerd in de Curly Girl Methode (CG Methode). Deze methode is ontworpen om krullend haar gezonder, sterker en mooier te maken. Het draait allemaal om het vermijden van schadelijke ingrediënten en het omarmen van natuurlijke krulpatronen.

Onze getalenteerde hairstylisten zijn experts in het toepassen van de CG Methode, en ze kunnen je helpen om het beste uit je krullen te halen. Of je nu nieuw bent met de methode of al een ervaren CG-gebruiker bent, we staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het creëren van de perfecte krullen.

Ontdek Bouclème 

Wil je jouw krullen laten stralen en gezonder maken? Kom dan langs bij in de salon en ontdek de geweldige producten van Bouclème en de expertise van onze hairstylisten. We zijn er trots op om jouw krullen de zorg en aandacht te geven die ze verdienen, en we zijn er zeker van dat je verliefd zult worden op Bouclème en de resultaten die het kan opleveren.

Maak vandaag nog een afspraak om de magie van Bouclème en de CG Methode te ervaren. We kunnen niet wachten om jou te helpen bij het bereiken van jouw mooiste krullen!

 

 
Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.