GHD STYLINGTOOLS

Ontdek hier de professionele stylingtools van ghd en style je haar nu ook thuis op een verantwoorde, prettige en professionele manier! De GHD STYLINGTOOLS maken gebruik van de tri-zone technologie, of te wel; 3 sensoren en 3 verhittingszones per plaat die een constante temperatuur van 185 graden Celsius verzorgen.

Kies uit een breed assortiment van stylers om je styling essentials compleet te maken. Van waves en krullen tot supersteil haar: met onze ghd stylers creëer je looks die stijlvol, effortless en professioneel uitzien.

Ontdek de nieuwe ghd gold® styler met dual-zone technologie: perfect voor steiler, gladder en gezonder uitziend haar. Met de mooie sprankelende platen is deze nieuwste aanwinst van de ghd familie ideaal voor elk haartype.

De ghd platinum+ styler geeft je de perfecte finish dankzij onze gepatenteerde ultra-zone technologie die een veilige temperatuur behoudt vanaf aanzet tot in de punten, voor 50%* minder haarbreuk en 20%** meer glans. Vanaf nu kun je genieten van stijlvol en gezond uitziend haar – in slechts één beweging. Daarnaast is de ghd max styler perfect voor het steilen lang en sterk krullend haar. Met zijn coolere, lichtere body en bredere platen zal het makkelijk door je haar glijden voor een salon finish.

Creëer professioneel uitziende krullen zoals nooit tevoren. Wat voor haartype of haarlengte je ook hebt, het ghd curve® assortiment heeft voor iedereen een geschikte stylingtool.

Waarom 185 graden Celsius? Omdat dit de optimale temperatuur is voor elk haartype, en zorgt voor een snellere- en langdurige styling. Je haar blijft hiermee gezond en krijgt een prachtige glans!

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram pagina.

 

föhn
GHD STYLINGTOOLS
tang
ghd
Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.