kevin murphy

KEVIN MURPHY

KEVIN MURPHY staat ten eerste voor fashion, podium werk, maar ook voor eco friendly en ten slotte voor cruelty free. Daarnaast ontwikkelt Kevin Murphy producten met de beste ingrediënten uit de natuur. Daarnaast wordt er bij Kevin Murphy gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken. Daardoor staan niet alleen kwaliteit maar ook duurzaamheid staan voorop. De producten maken je haar niet zwaarder en ze zorgen er bovendien voor dat je haar de hele dag perfect in model blijft zitten. Gebruik jij graag producten die geen parabenen en sulfaten bevatten? Dan is Kevin Murphy echt iets voor jou!

ECO FRIENDLY

De natuurlijke ingrediënten die Kevin Murphy in haar producten gebruikt, worden op een speciale manier verkregen. Dat wil zeggen dat ze zo min mogelijk schade aan het mileu leveren. Doordat we samen veel afval creëeren is ons milieu iets waar we bijvoorbeeld veel aandacht aan besteden . Omdat wij hier op een verantwoorde manier willen omgaan, zijn onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit doen we niet voor niets. Door onze producten in deze vormen te verpakken past er meer inhoud in, en bovendien gebruik je ook nog eens minder materiaal. Hierdoor zorgen wij dat onze wereld wat schoner en gezonder blijft.

CRUELTY FREE

PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op de bescherming van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

Bij KEVIN.MURPHY testen wij alleen op modellen en niet op dieren. Omdat we niet op dieren testen zijn we sinds 2011 een PETA-approved onderneming en daar zijn wij trots op!

SKINCARE FOR YOUR HAIR

De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. Kwaliteit en duurzaamheid staan hier voorop. We gebruiken geen stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.

 

Laat je informeren in de salon met welk product jij je haar het beste kunt verzorgen en stylen. En kijk voor meer informatie eventueel op onze Instagram pagina 

KEVIN MURPHY MINI'S
KEVIN MURPHY
Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.