Krullenkapper B-WIZE Hairstyling: CG Methode

We begrijpen de schoonheid en diversiteit van krullend haar. Daarom omarmen wij de Curly Girl (CG) methode, een revolutionaire benadering van krulverzorging die is ontworpen om jouw natuurlijke krullen naar een nieuw niveau van gezondheid en pracht te tillen. Wil jij je krullen opnieuw laten stralen? Kom dan langs bij krullenkapper B-WIZE Hairstyling voor onze CG Methode behandeling.

Wat is de CG Methode?

De Curly Girl Methode is een speciale aanpak voor het verzorgen en stylen van krullend haar. Het draait allemaal om het omarmen van je natuurlijke textuur, het vermijden van schadelijke ingrediënten en het vinden van de juiste producten en technieken die je krullen laten stralen. Deze methode richt zich op hydratatie, minimaliseert schade en maximaliseert definitie.

Hoe werkt de CG behandeling bij B-WIZE Hairstyling?

Bij ons wordt de CG methode uitgevoerd door de kappers die hierin zijn opgeleid. Maak hiervoor dus telefonisch een afspraak bij Anouk, Cheyenne of Linda (leer ons team kennen). We volgen de basisprincipes van de Curly Girl Methode:

 • Geen sulfaten: Vermijden van shampoos die sulfaten bevatten, omdat deze agressieve reinigingsmiddelen zijn die natuurlijke oliën uit het haar verwijderen en krullen kunnen uitdrogen.
 • Geen siliconen: Vermijden van haarproducten met siliconen, omdat deze een laagje op het haar leggen dat moeilijk te verwijderen is zonder sulfaten. Dit kan leiden tot opbouw en het haar verzwaren.
 • Geen hitte: Minimaliseer het gebruik van hittegereedschappen zoals föhns en stijltangen om schade aan de natuurlijke krulpatronen te voorkomen.
 • Definiëren en hydrateren: Gebruik hydraterende producten, zoals leave-in conditioners en gels, om de krullen te definiëren en te voeden.
 • Scrunchen: Door het haar te scrunchen terwijl het nat is motiveren we de krul. Dit helpt bij het vormen en definiëren van de natuurlijke krulpatronen.
 • Drogen zonder wrijven: We laten het haar op natuurlijke wijze drogen of we gebruik een diffuser om te voorkomen dat de krullen worden verstoord.
 • Regelmatige knipbeurten: We adviseren om regelmatig een knipbeurt in te plannen, dit helpt bij het behouden van gezonde krullen en voorkomt gespleten haarpunten.

 

CG methode krullenkapper B-Wize Hairstyling model 1
CG methode krullenkapper B-Wize Hairstyling model 2
CG methode krullenkapper B-Wize Hairstyling model 3

Hoe kan B-WIZE Hairstyling je helpen met de CG Methode?

Onze speciaal getrainde kappers zijn experts in het begrijpen van de unieke behoeften van krullend haar. Of je nu golvend, krullend, of kroes haar hebt, we bieden CG-vriendelijke diensten die perfect passen bij jouw haartype:

 • CG-vriendelijke Producten (Bouclème): We gebruiken alleen producten die voldoen aan de CG-richtlijnen, zonder schadelijke sulfaten, siliconen en parabenen. Hiervoor maken we gebruik van de producten van Bouclème. Meer informatie kun je hier lezen: Bouclème
 • Hydratatie en Verzorging: We richten ons op diepe hydratatie en verzorging om je krullen te revitaliseren en te laten glanzen.
 • Knippen en Stylen: Onze kappers zijn bedreven in het knippen en stylen van krullend haar, en we begrijpen de unieke technieken die nodig zijn om de textuur van krullen te verbeteren.
 • Advies en Educatie: We delen graag onze kennis over de Curly Girl Methode met jou, inclusief productaanbevelingen en stylingtips, zodat je thuis het beste kunt halen uit je krullen.

Onze toegewijde stylisten staan klaar om je de voordelen van de Curly Girl Methode te laten ervaren. Maak een afspraak door te bellen naar 06-13659438.

Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.