stoelen en balie

Leuk dat je contact wil opnemen met B-WIZE Hairstyling!

Voor al uw vragen of suggesties kunt u het onderstaande formulier invullen wie wij zo snel mogelijk zullen beantwoorden. Voor het snelste contact met B-WIZE Hairstyling kun je ons bellen voor een afspraak of al je vragen, wij helpen je graag verder! Wij geven graag persoonlijk advies voor ieder ieder haartype, alle producten en merken die we gebruiken en verkopen. Ook doen we behandelingen zoals highlights, balayage en krullen knippen.

 

Openingstijden voor contact kapper Goes

Maandag 09.00 – 20.00
Dinsdag 09.00 – 20.00
Woensdag 09.00 – 20.00
Donderdag 09.00 – 20.00
Vrijdag 09.00 -1 8.00
zaterdag 08.00 – 14.00

 

Contact B-WIZE Afspraak:
Wilt u direct een afspraak bij ons maken? Bel ons en wij kijken gelijk wanneer u bij ons terecht kunt en welke behandeling bij jou past.

Ook zonder afspraak:

Houd er echter rekening mee dat knippen zonder afspraak afhankelijk is van de beschikbaarheid in onze agenda. Wij doen ons best om jou te helpen, zelfs als je onverwacht binnenkomt. Maar om teleurstellingen te voorkomen, raden we aan om vooraf te bellen of even te checken of er een gaatje in onze agenda is.

Nieuwsgierig naar B-WIZE Hairstyling Goes?  Loop even binnen in de salon in Goes, dan kijken we of we gelijk tijd voor u hebben. Bent u nog niet eerder bij ons in de salon geweest, kom dan gerust eens langs voor een kijkje.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze kapsalon. Of kijk alvast op onze Social Media.

 

B-WIZE Hairstyling
St. Adriaanstraat 18
4461 JC Goes
✆ 06-13659438

Privacy beleid
producten bij spiegel
Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.