PMU (Permanente Make-Up) is een cosmetische behandeling die de natuurlijke schoonheid en uitstraling van het gezicht kan verbeteren. PMU is een semi-permanente vorm van make-up die blijft zitten voor een lange tijd. Dit is dus ideaal voor mensen die er altijd goed uit willen zien, zonder elke dag veel tijd te besteden aan het aanbrengen van make-up.

PMU behandelingen

PMU kan worden toegepast op verschillende delen van het gezicht, zoals de wenkbrauwen, ogen en lippen. De meest voorkomende toepassingen van PMU zijn:

  • Wenkbrauwen: met PMU worden de wenkbrauwen voller en strakker gemaakt. Dit is ideaal voor mensen met dunne of ongelijke wenkbrauwen. Deze toepassing van PMU op de wenkbrauwen noemen we ook wel powder brows.Wil je meer weten over de behandeling van powder brows in onze salon? Lees verder.
Powder brows PMU behandeling
PMU behandelingen
  • Ogen: PMU wordt gebruikt om de ogen te benadrukken door middel van een eyeliner. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling zonder dat je elke dag make-up hoeft aan te brengen.
  • Lippen: met PMU worden de lippen voller en meer gedefinieerd gemaakt. Dit is ideaal voor mensen die niet tevreden zijn met de vorm of kleur van hun lippen.

Hoe werkt een PMU behandeling?

PMU is een veilige behandeling die onze gekwalificeerde specialist uitvoert in onze salon. Tijdens de behandeling wordt er met een naald pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht. Dit zorgt voor een natuurlijke en langdurige make-up look. Het is belangrijk om te weten dat PMU een semi-permanente behandeling is, wat betekent dat de kleur na verloop van tijd zal vervagen. Omdat de kleur kan vervagen bevelen wij aan om de behandeling om de paar jaar te herhalen om het gewenste resultaat te behouden. PMU is voor alle huidtypen en -kleuren geschikt. De behandeling zullen wij aanpassen op jouw persoonlijke voorkeur en stijl. Het resultaat is een natuurlijke en mooie make-up look die er elke dag perfect uitziet.

7 voordelen van PMU

Een PMU (Permanente Make-Up) behandeling biedt tal van voordelen, zonder elke dag veel tijd te besteden aan het aanbrengen van make-up. Dit zijn enkele van de voordelen van een PMU behandeling:

  1. Tijdbesparend: Met PMU hoef je niet elke dag tijd te besteden aan het aanbrengen van make-up. Je bespaart tijd en ziet er altijd op je best uit, zonder stress.
  2. Langdurig: PMU blijft langdurig zitten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over uitgelopen make-up tijdens het sporten, zwemmen of op een regenachtige dag.
  3. Natuurlijk resultaat: Met PMU creëer je een natuurlijk uitziende make-up look. Dit sluit dus helemaal aan bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur. Zo zie je er op elk moment van de dag op je best uit.
  4. Handig: Met PMU heb je geen zorgen over het bijwerken van je make-up gedurende de dag. Jouw make-up blijft dus de hele dag mooi zitten.
  5. Hersteltijd: PMU behandelingen hebben een minimale hersteltijd, dus je kunt snel weer alles doen.
  6. Ideaal voor mensen met een actieve levensstijl: PMU is ideaal voor een actieve levensstijl, omdat je geen rekening hoeft te houden met het aanbrengen van make-up. Zo bespaar je tijd en loop je niet het risico dat je make-up niet goed zit.
  7. Geschikt voor alle huidtypen: Een PMU behandeling is geschikt voor alle huidtypen en -kleuren, en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

Ben je geïnteresseerd in PMU?

Neem dan contact op met onze specialist en ontdek de voordelen van deze semi-permanente make-up behandeling. Ook voor vragen over de behandeling kun je contact met ons opnemen. Volg onze Instagram account voor inspiratie: Instagram B-WIZE PMU.

Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.