wella anouk

WELLA PROFESSIONAL

Al meer dan 130 jaar biedt Wella Professional innovaties en services waarmee haarstylisten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Alles wat Wella Professionals doet is geïnspireerd door de liefde die zij heeft voor het kappersvak en innovatie. Deze professionaliteit stralen ze daarom dan ook uit in elk product die ze aanbieden. Wella Professionals zorgt bovendien er samen met professionals uit de kappersbranche voor productinovatie en een nieuwe generatie haartalent.

Wella Professionals heeft een breed assortiment dat bestaat uit verschillende hoogwaardige kwalitatieve producten op het gebied van haarverzorging, styling en kleuring.

Bekijk daarnaast ook alle andere merken zoals Kevin Murphy, Mr. Smith en GHD en bestel je eigen haar producten om je haar te laten stralen. Heb je nog vragen, bel ons of kom langs in de kapsalon in Goes en wij geven jou graag persoonlijk advies in het gebruik van de producten van Wella. Kijk voor meer inspiratie over al de producten op onze Instagram pagina!

Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.