stoelen en spiegels

Openingstijden

Maandag 09.00 – 20.00
Dinsdag 09.00 – 20.00
Woensdag 09.00 – 20.00
Donderdag 09.00 – 20.00
Vrijdag 09.00 – 18.00
Zaterdag 08.00 – 14.00

  ✆ Bel of Whatsapp voor een afspraak:

06-13659438

B-WIZE HAIRSTYLING is een moderne kapper in Goes. Ons gepassioneerde team bestaat uit enthousiaste kappers die alles weten over haar. Je kunt altijd rekenen op professioneel advies en een kapsel dat past bij de nieuwste trends. Bij B-WIZE zijn we gespecialiseerd in balayages, highlights en krullen volgens CG methode. Maar ook voor een trendy coupe of het kleuren van je uitgroei ben je bij ons aan het juiste adres. We werken met toonaangevende merken zoals Kevin Murphy, Boucléme en Wella. Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends, volgt ons team regelmatig trainingen en workshops.

Wat ons onderscheidt van andere kappers in Goes is onze unieke prijsdifferentiatie. Dit betekent dat we verschillende prijzen hanteren voor dezelfde behandeling, afhankelijk van de leeftijd, expertise en ervaring van je gekozen haarstylist. Voor meer informatie kun je terecht op onze prijspagina.

Wil je een afspraak maken om je haar te laten knippen of kleuren bij B-WIZE in Goes? Als je voor het eerst komt, vinden we het fijn als je telefonisch een afspraak maakt. Op die manier kunnen we jouw wensen bespreken en ervoor zorgen dat er voldoende tijd is gereserveerd voor jouw behandeling. Ben je al eerder bij ons geweest, dan kun je ook online of via WhatsApp een afspraak inplannen. Natuurlijk mag je ook gewoon bellen als dat jouw voorkeur heeft. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde kapper, kun je dat gerust laten weten. Ben je nieuwsgierig naar de prachtige kapsels die we creëren? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina of neem contact met ons op.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij B-WIZE in Goes.

Team B-WIZE Hairstyling
Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.