stoelen en spiegels

Openingstijden 

Maandag:       Gesloten

Dinsdag:         9.00 – 21.00

Woensdag:     9.00 – 18.00

Donderdag:     9.00 – 21.00

Vrijdag:           9.00 – 18.00

Zaterdag:        9.00 – 13.00

  ✆ Bel of Whatsapp voor een afspraak: 06-13659438

Kapper Goes

 

B-WIZE HAIRSTYLING is een trendy kapper in Goes. Het team bestaat uit een aantal enthousiaste kappers met passie voor alles wat met haar te maken heeft. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een uitstekend advies en een kapsel volgens de nieuwste trends. De B-WIZE kapsters zijn gespecialiseerd in balayages, highlights en krullen. Uiteraard kun bij deze kapper in Goes ook voor een trendy coupe of het kleuren van je uitgroei bij ons in de kapsalon terecht. De merken waarmee deze kapper in Goes werken zijn Kevin Murphy, Mr.Smith en Wella. Het team volgt regelmatig trainingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends.

Prijsdifferentiatie

Als enige kapper in Goes werken we met prijsdifferentiatie. Dit betekent dat ze hier verschillende prijzen hanteren voor dezelfde behandeling, afhankelijk van de leeftijd kennis en ervaring van je gekozen haarstylist. Wil je meer weten van deze kapper in Goes? Op onze prijspagina leggen we je precies uit hoe het werkt.

Afspraak

Wil je een afspraak maken om te knippen of kleuren bij deze kapper in Goes? Als je voor het eerst komt, vinden ze het fijn als je je afspraak telefonisch maakt. Op deze manier kunnen ze je wensen samen met je doornemen en weten ze zeker dat er voldoende tijd voor je behandeling gereserveerd is. Ben je al eens eerder in deze kapper in Goes geweest? Dan kun je online of via whatsapp  je afspraak inplannen. Uiteraard mag je ook gewoon bellen als je dat prettiger vindt. Heb je een voorkeur voor een kapper? Dat kan je ook gerust doorgeven. Ben je benieuwd naar deze kapper in Goes en wil je weten welke toffe kapsels wij maken? Neem dan eens een kijkje op de Instagram pagina of neem contact op.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij deze kapper in Goes.

06-13659438

Team B-WIZE Hairstyling
Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.