Team

Carien

Is founder van B-WIZE. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in prestigieuze salons besloot zij ruim twee jaar geleden een eigen plek te creëren waar fashion en trends gecombineerd worden met kwaliteit, aandacht en professioneel advies. Zij weet als creative director hoe belangrijk innovatie is. Daarom volgt ze regelmatig intensieve trainingen en heeft ze het freelance traject van Wella met succes doorlopen. Haar passie is jouw kapsel naar een hoger niveau tillen, of het nou gaat om een balayage, high-lights of een haircut.
Bij Carien in de stoel worden creativiteit, stijl en goede verzorging gemixt met jouw wensen en persoonlijkheid. Carien haalt het beste uit jouw haar en laat je op je allermooist de deur uitgaan met een kapsel waar jij je goed bij voelt.

TEAM

Dionne 

Als je bij haar in de stoel zit, zul je merken dat zij het belangrijk vindt om je eerst beter te leren kennen. Wie ben je? Wat wil je graag uitstralen? Waar word jij blij van? Een goede look bestaat namelijk niet alleen uit mooi haar, maar is een verlengde van je persoonlijkheid. Datgene benadrukken wat voor jou belangrijk is.
Dionne’s style kun je het beste omschrijven als shabby chic, lekker nonchalant & love the natural look!

Check onze Socials voor meer inspiratie!

TEAM

Anouk

Haar passies zijn highlights en balayages. Anouk heeft haar opleiding afgerond, gaat ze zich verder specialiseren en ontwikkelen tot color specialist. Wil jij bijvoorbeeld je uitgroei bij laten werken of een full head highlight? Check dan onze site of maak via WhatsApp je afspraak.

Anouk heeft net haar de Mr Smith master stylist door Bianca van Zwieten afgerond, dit is een training om meer te verdiepen als care & styling specialist. Mocht je vragen hebben over je verzorging van je haar, dan ben je bij anouk aan het goede adres.

TEAM

Cheyenne 

versterkt het B-WIZE team sinds november. Zij weet alles van shampoos, conditioners en haarkuurtjes. Ze geeft jou een fantastische wasmassage en weet precies wat jouw haar nodig heeft qua verzorging. Ook kan je je uitgroei door Cheyenne bij laten werken. Dan profiteer je van een lagere prijs doordat we met prijsdiffertentiatie werken. Wil jij een afspraak maken met Cheyenne? Stuur ons dan een apje (06 – 13 65 94 38) of bel ons even op 0113 – 269 398. Op dit moment kun je nog geen online afspraak inplannen bij Cheyenne.

TEAM

Annalou 

is sinds de zomer bij ons team gekomen. In september start ze met de kappersopleiding. Ze helpt ons in de salon vooral met kleine klusjes zoals schoonmaken en producten klaarzetten. Ook is de kans groot dat jij je wasmassage van haar krijgt. Annalou is ook degene die jouw jas aanneemt en die een lekkere koffie of cappuccino voor je maakt of je een kop thee aanbiedt. Volg je ons op social media? De filmpjes en reels die gepost worden worden door Annalou gemaakt! Op dit moment kun je nog geen online afspraak inplannen bij Cheyenne.

Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.