Carien is founder van B-WIZE.
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in prestigieuze salons besloot zij ruim twee jaar geleden een eigen plek te creëren waar fashion en trends gecombineerd worden met kwaliteit, aandacht en professioneel advies.
Zij weet als creative director hoe belangrijk innovatie is. Daarom volgt ze regelmatig intensieve trainingen en heeft ze het freelance traject van Wella met succes doorlopen.
Haar passie is jouw kapsel naar een hoger niveau tillen, of het nou gaat om een balayage, high-lights of een haircut.
Bij Carien in de stoel worden creativiteit, stijl en goede verzorging gemixt met jouw wensen en persoonlijkheid. Carien haalt het beste uit jouw haar en laat je op je allermooist de deur uitgaan met een kapsel waar jij je goed bij voelt.

Dionne Als je bij haar in de stoel zit, zul je merken dat zij het belangrijk vindt om je eerst beter te leren kennen. Wie ben je? Wat wil je graag uitstralen? Waar word jij blij van? Een goede look bestaat namelijk niet alleen uit mooi haar, maar is een verlengde van je persoonlijkheid. Datgene benadrukken wat voor jou belangrijk is.
Dionne’s style kun je het beste omschrijven als shabby chic, lekker nonchalant & love the natural look! Dionne is gespecialiseerd in krullen en highlights en beheerst de Cutting Curl techniek als geen ander!

Anouk Is onze stagaire. Bij haar ben je aan het goede adres als je meer info wilt over shampoo, conditioners of haarmaskers. Ze is helemaal thuis in haarkuurtjes. Ook kun je bij Anouk tegen een gereduceerd tarief je kleur bij laten werken. Ook voor een touch up ben je bij Anouk aan het goede adres. 

Chat openen
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.