Carien Wijs is eigenaar van B-WIZE Hairstyling, en doet niets liever dan jou vol en glanzend haar geven. Dankzij haar enorme passie voor haar, en de jarenlange ervaring bij de betere salons weet ze iedereen het perfecte kapsel te geven.
Ze houdt de laatste trends in de gaten, volgt trainingen om bij te blijven en heeft de Great Lengths Gold Trophy award gewonnen. Dé kappers award voor haar-extensions! Wat je ook wilt; knippen, kleuren, opsteken, extensions of zelfs een complete make-over. Bij B-WIZE hairstyling ga je lekker zitten en loop je mooier de deur uit. Kom je ook langs?

Dionne Als je bij haar in de stoel zit, zul je merken dat zij het belangrijk vindt om je eerst beter te leren kennen. Wie ben je? Wat wil je graag uitstralen? Waar word jij blij van? Een goede look bestaat namelijk niet alleen uit mooi haar, maar is een verlengde van je persoonlijkheid. Datgene benadrukken wat voor jou belangrijk is.
Dionne’s style kun je het beste omschrijven als shabby chic, lekker nonchalant & love the natural look! Dionne is gespecialiseerd in krullen en highlights en beheerst de Cutting Curl techniek als geen ander!

Anouk Is onze stagaire. Bij haar ben je aan het goede adres als je meer info wilt over shampoo, conditioners of haarmaskers. Ze is helemaal thuis in haarkuurtjes. Ook kun je bij Anouk tegen een gereduceerd tarief je kleur bij laten werken. Ook voor een touch up ben je bij Anouk aan het goede adres. 

Open chat
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.
Powered by