B-WIZE Hairstyling

 

Wij gaan verhuizen! 

Binnenkort verwelkomen wij je graag in onze splinternieuwe salon in Goes. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zoals je van ons gewend bent maar nu in een nog luxere salon.

Hou deze website, fb en insta in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

 

 

 

Prijsdifferentiatie: waarom?

Wij willen kwaliteit voor iedereen bereikbaar maken. Daarbij geloven wij ook in het voortdurend blijven trainen en je blijven ontwikkelen als stylist.

De lonen in de kappersbranche zijn gekoppeld aan leeftijd en ervaring. Educatie en persoonlijke ontwikkeling spelen hierin ook een belangrijke rol.

Daarom werken wij met prijsdifferentiatie. Dit betekent dat wij verschillende prijzen hanteren voor dezelfde behandeling, afhankelijk van de ervaring, leeftijd en kennis van uw gekozen haarstylist.

Uiteraard betekent dit ook dat wij altijd met de haarstylisten in training meekijken en ze begeleiden naar het beste eindresultaat.

 

Hoe werkt het?

Op onze site vindt je verschillende prijzen voor dezelfde behandeling. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen door wie je geholpen wilt worden en in het verlengde daarvan, hoeveel je wilt besteden. Wil je van dit concept gebruik maken, maak dan telefonisch een afspraak (0113-269398) of laat een bericht achter op WhatsApp (06-13659438)

 

Bel nu voor een afspraak

✆ Bel voor een afspraak: 0113-269398

0113269398

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Open chat
1
Stuur ons een whatsapp-bericht. Onder openingstijden krijg je gelijk antwoord.
Powered by